Vaříme
Dejte dýním šanci - rozmixujte je na polévku!
Autor: Tereza Hotová
Dýňová sezóna je již v plném proudu a sychravé počasí přímo volá po husté hřejivé polévce. Pokud jste dýně ještě nezařadili do svého jídelníčku, je nejvyšší čas jim tento podzim dát šanci.
Počáteční nedůvěru, kterou lidé k dýním chovají, nejsnáze prolomí dýně Hokkaidó– je velmi jednoduchá na přípravu, má jemnou oříškovou chuť a to nejlepší – nemusí se loupat. Obměkčila i mě a to navzdory mé počáteční předpojatosti vůči těmto oranžovým kráskám.
Tak neváhejte, jednu přihoďte do nákupního košíku a za půl hodiny vám může na stole stát horká vonící polévka nádherné, jasně oranžové barvy.
11. 10. 2016 / 14:06:34
7074