Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Modrá rustikální kuchyně

Modrá rustikální kuchyně

V téhle modré rustikální kuchyni nemá místo nuda ani špatná nálada. Působí vřelým venkovským dojmem, a přesto není vůbec zastaralá. Vařit se tu určitě musí jedna radost!

Tmavě modré plochy i motivy

Tmavší odstín modré barvy dostal největší prostor v případě kuchyňské linky, stolu s úložnými prostory a také skříně se zabudovanými kuchyňskými spotřebiči. Objevuje se však také na zajímavě řešených modrobílých roletách venkovského rázu, na textilních doplňcích i na keramice. V tmavě modré barvě jsou vyvedeny i moderní kuchyňské židle, které tak příjemně ladí s vestavěnou skříňkou plnou nádobí s motivy ve stejné barvě.

Hřejivý dotek venkova

Tato kuchyně není útulná jen díky tak přitažlivému odstínu hojně využité tmavě modré barvy. Její komfort zvyšuje užití dřeva v případě podlahy i desky pracovního stolu. Velkou roli zde hraje také zeď obnažených cihel a v neposlední řadě i proutěné doplňky. Ty jsou zastoupeny především proutěnými lustry velkorysých rozměrů, které udávají modré kuchyni ten správný rustikální ráz. Dotek venkova je znát i z talířů s lidovými motivy suplujících obrazy nebo ze zajímavé jemné mozaiky pokrývající stěnu kuchyně kolem dokola.

Modrá rustikální kuchyně

Krása i funkčnost kuchyně

Modrá rustikální kuchyně působí neskutečně půvabným dojmem, který jí však ani trochu neubírá na funkčnosti. Umně se tu šetří s prostorem, což dokazují jak chytře vestavěné kuchyňské spotřebiče, tak úložný prostor na nádobí umístěný přímo pod jídelním stolem. Krásu kuchyně přitom nenarušují ani moderní a převážně funkční prvky, kterými je například zajímavě řešená digestoř v černé barvě nebo stylová kuchyňská baterie. Zaujmout dokážou také další originální prvky v kuchyni, z nichž vyniká stříbřitá hlava jelena na zdi. Za povšimnutí stojí i elegantní úchyty kuchyňských skříněk.

Dokonalý prostor pro přípravu jídel

Jak je tedy patrné, skýtá tahle modrá rustikální kuchyně dokonalé možnosti pro vaření i pro konzumaci jídel. Působí chytře a zároveň malebně. A tak i tady platí, že modrá je prostě dobrá!

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rezidence Rašínova

Swárák

Vizualizace bytu v Ostravě

Vizualizace kuchyně s obývacím pokojem

Vizualizace krásně otevřeného prostoru

Víkendová horská garsonka

Sledujte nás

Nejčtenější články

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Mini koblihy

Barevné truhlíky plné mrazuvzdorných rostlin

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock